Toimistomme on auki
ma-pe 9-12 ja 12-15

PUHDASTA VETTÄ PUDASJÄRVELÄISILLE

Ajankohtaista

Uusimmat uutiset

Tällä sivulla voit tutustua Pudasjärven Vesiosuuskunnan ajankohtaisiin asioihin. Ota yhteyttä!

 • 03/04/2019
  Verkostohäiriöitä

  Vesilaitos suorittaa laitososan koeajoa to 4.4.2019 klo 9.00 alkaen. Vesijohtoverkostossa voi ilmetä painevaihtelua. Laitososan koeajo päättyy ti 9.4.2019. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä. Lisätietoja numerosta 0400-176735

  Lue lisää
 • 28/03/2019
  Uusi toimitusjohtaja

  Toimitusjohtaja vaihtuu.


  Toimitusjohtaja Paavo Salmela jää eläkkeelle kuluvan vuoden lopussa ja uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu insinööri Pekka Pesälä. Hän aloittaa työnsä Pudasjärven Vesiosuuskunnassa 1.7.2019.

  Pesälällä on monipuolinen kokemus vesihuoltoalalta. Hän on toiminut mm. vesihuoltopäällikkönä ja vesihuoltoinsinöörinä Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksessa. Hän on ollut myös useissa eri suunnittelutoimistoissa vesihuoltoalan tehtävissä. Viimeksi hän on ollut suunnittelupäällikkönä FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:ssä.

  Lue lisää
 • 12/01/2019
  Uusi puhelinnumero

  Puhelinnumeromme on muuttunut: uusi numero on 040 531 6116.

  Lue lisää
 • 12/01/2019
  Vesijohtoja uusitaan

  Pudasjärven Vesiosuuskunta rakentaa uudet vesijohdot Pietarilantielle ja Valiontielle katu-urakan yhteydessä heinä- ja marraskuussa yhteistyössä Pudasjärven kaupungin kanssa.


  Kiinteistöjen tonttivesijohdot uusitaan katualueen ja tontin rajaan saakka sekä liitetään vanhoihin johtoihin tontin puolella (katualueen rajan vieressä).


  Työstä aiheutuu lyhytaikaisia vesikatkoksia. Urakoitsija ilmoittaa kiinteistöjen omistajille vähintään päivää aikaisemmin suunnitelluista vesikatkoksista. Huomatkaa, ettei hyvin lyhyistä katkoksista (alle 10 min) ilmoiteta. Vesikatkokset pyritään tekemään klo 7 ja 18 välisenä aikana.

  Lue lisää
 • 12/01/2019
  Varsinaisen osuuskuntakokouksen päätöksiä

  Varsinainen osuuskuntakokous pidettiin 15.2018. Kokous valitsi puheenjohtajakseen Matti Rantalan.

  Paikalla oli 11 osuuskunnan jäsentä. Kokous hyväksyi ja vahvisti tilinpäätöksen sekä antoi hallitukselle ja toimitusjohtajalle vastuuvapauden tilikaudelta 1.1–31.12.2017.


  Kokous valitsi hallituksen jäseneksi erovuorossa olleen hallituksen jäsenen Martti Räisäsen tilalle Pasi Nymanin seuraavalle kolmivuotiskaudelle yksimielisesti. Varajäseneksi yhden vuoden toimiajaksi valittiin Veli Liehu ja Seppo Arvola.


  Tilintarkastajiksi valittiin Pohjois-Suomen Tilintarkastus Oy KHT-yhteisönä. Vastuulliseksi tilintarkastajaksi valittiin Timo Salonen KHT sekä toiseksi tilintarkastajaksi Simo Salonen KHT. Varatilintarkastajaksi valittiin Jari Nurkkala KHT.


  Kokouskutsut osuuskunnan kokouksiin julkaistaan Iijokiseutu- ja Pudasjärvi-lehdissä.

  Lue lisää