Toimistomme on auki
ma-pe 9-11 ja 12-15

PUHDASTA VETTÄ PUDASJÄRVELÄISILLE

Ajankohtaista

Uusimmat uutiset

Tällä sivulla voit tutustua Pudasjärven Vesiosuuskunnan ajankohtaisiin asioihin. Ota yhteyttä!

 • 16/03/2020
  TÄRKEÄ TIEDOTE!

  Asiakaspalvelussamme muutoksia ajankohtaisen tilanteen vuoksi.

  Lue lisää
 • 14/06/2019
  Varsinaisen osuuskuntakokouksen päätöksiä

  Varsinaisen osuuskuntakokouksen päätöksiä.

  Varsinainen osuuskuntakokous pidettiin 22.5.2019 Pudasjärven Hirsikampuksessa.
  Kokous valitsi puheenjohtajakseen Matti Rantalan.
  Paikalla oli 9 osuuskunnan jäsentä. Kokous vahvisti tilipäätöksen tilikaudelta 1.1.2018 – 31.12.2018 sekä antoi hallitukselle ja toimitusjohtajalle vastuuvapauden tilikaudelta 1.1. -31.12.2018.
  Kokous valitsi erovuorossa olleet hallituksen jäsenet Pentti Partasen ja Arto Liikasen yksimielisesti uudelle kolmivuotiskaudelle hallituksen jäseniksi.
  Varajäseniksi valittiin yhdeksi vuodeksi Veli Liehu ja Seppo Arvola.
  Tilintarkastajaksi valittiin Pohjois-Suomen tilintarkastus Oy KHT-yhteisönä, vastuullisena tilintarkastajana Timo Salonen KHT ja toiseksi tilintarkastajaksi Simo Salonen KHT
  Varatilintarkastajaksi valittiin Jari Nurkkala, KHT
  Kokous antoi hallitukselle seuraavaksi viideksi vuodeksi valtuutuksen päättää liittymismaksujen määräämisperusteista, maksuajasta ja -tavasta.
  Ilmoituslehdiksi valittiin Iijokiseutu -lehti ja Pudasjärvi -lehti.


  Lue lisää
 • 28/03/2019
  Uusi toimitusjohtaja

  Toimitusjohtaja vaihtuu.


  Toimitusjohtaja Paavo Salmela jää eläkkeelle kuluvan vuoden lopussa ja uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu insinööri Pekka Pesälä. Hän aloittaa työnsä Pudasjärven Vesiosuuskunnassa 1.7.2019.

  Pesälällä on monipuolinen kokemus vesihuoltoalalta. Hän on toiminut mm. vesihuoltopäällikkönä ja vesihuoltoinsinöörinä Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksessa. Hän on ollut myös useissa eri suunnittelutoimistoissa vesihuoltoalan tehtävissä. Viimeksi hän on ollut suunnittelupäällikkönä FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:ssä.

  Lue lisää
 • 12/01/2019
  Uusi puhelinnumero

  Puhelinnumeromme on muuttunut: uusi numero on 040 531 6116.

  Lue lisää
 • 12/01/2019
  Vesijohtoja uusitaan

  Pudasjärven Vesiosuuskunta rakentaa uudet vesijohdot Pietarilantielle ja Valiontielle katu-urakan yhteydessä heinä- ja marraskuussa yhteistyössä Pudasjärven kaupungin kanssa.


  Kiinteistöjen tonttivesijohdot uusitaan katualueen ja tontin rajaan saakka sekä liitetään vanhoihin johtoihin tontin puolella (katualueen rajan vieressä).


  Työstä aiheutuu lyhytaikaisia vesikatkoksia. Urakoitsija ilmoittaa kiinteistöjen omistajille vähintään päivää aikaisemmin suunnitelluista vesikatkoksista. Huomatkaa, ettei hyvin lyhyistä katkoksista (alle 10 min) ilmoiteta. Vesikatkokset pyritään tekemään klo 7 ja 18 välisenä aikana.

  Lue lisää